Ajankohtaista

Ajankohtaista

Muutto uusiin tiloihin

Topmec Oy siirtää konepajatoiminnan ja toimiston omistamiinsa tiloihin Riihikoskelle lokakuun 2021 aikana. Uudet tilat mahdollistavat tuotantokapasiteetin nostamisen kolminkertaiseksi.


Topmec Oy solmi uuden sopimuksen Boliden Harjavallan kanssa

Topmec Oy solmi sopimuksen Boliden Harjavallan kanssa MiCo jauhatuksen ja murskauksen kuljettimien ja teräsrakenteiden toimituksesta. Sopimus sisältää teräsrakenteiden valmistuksen ja asennuksen sekä kuljettimien suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen. Järjestelmä otetaan käyttöön keväällä 2020.


Sopimus Boliden Harjavallan kanssa valmiiksi

Topmec Oy solmima urakka Boliden Harjavallan kanssa nikkelimalmin jauhatuksen ja murskauksen kuljettimien ja teräsrakenteiden toimituksesta on valmistunut. Sopimus sisälsi teräsrakenteiden valmistuksen ja asennuksen sekä kuljettimien suunnittelun, valmistuksen ja asennuksen.  


RCCL varustamon Adventure of The Seas risteilijän kannen 12 muutostyöt valmistuneet

Helmikuussa 2016 saimme valmiiksi ja luovutimme asiakkaalle RCCL varustamon Adventure of The Seas risteilijän kannen 12 muutostyöt, muutostyö piti sisällään uuden hyttialueen sisustusasennukset, uusia hyttejä yhteensä 44kpl ja kokonaispinta-ala noin 1000m2, lisäksi annoimme uuden ilmeen koko kannen 12 SPA-alueelle. Asennuspaikka oli Grand Bahama Shipyard Bahamalla.